Mokrá paleta (Wet Palette) - 9510

Mokrá paleta

Reference:
AK-9510
18,60 €
Skladom - ihneď k odoslaniu
ve čtvrtek, 2.5. může být u Vás
Popis

FARBY A ZMESI PRIPRAVENÉ NA POUŽITIE KEDYKOĽVEK BUDETE POTREBOVAŤ.

Obsahuje 40 papierových listov a 2 hubky.

Rozmery: 23,5 x 17,5 x 2,5 cm.

Táto mokrá paleta má perfektné rozmery a vzduchotesné tesnenie na dlhšie uchovanie farieb.

Obsahuje užitočný zásobník s priehradkami na miešanie farieb alebo odkladanie rôzneho príslušenstva.

Mokrá paleta je pomôcka, ktorú používajú najmä figúrkari, ale čoraz častejšie ju používajú ľudia, ktorí akrylovými farbami maľujú akýkoľvek druh modelu.

Predlžuje trvanlivosť akéhokoľvek akrylu, takže ho možno používať celé hodiny, a po uzavretí uchováva farby a farebné zmesi.

Môže sa uchovávať v chladničke.

Zloženie:

1. Utierka z bavlnených vlákien na udržiavanie vlhkého papiera na palete. Má neutrálnu bielu farbu, aby neovplyvňovala odtieň. Pre jej správne fungovanie ju udržiavajte nasiaknutú vodou. Prírodný výrobok bez ošetrenia, aby sa zabránilo akejkoľvek interakcii s farbami počas používania.

2. Špeciálny vysokokvalitný vymeniteľný papier, ktorý udrží akryl vždy vlhký a pripravený. Hmotnosť 40 gr/m2. Je vyrobený z tenkého silikónového filmu, ktorý umožňuje prenos vlhkosti, ale zabraňuje prenosu vody a rozpúšťaniu farieb. Pri práci so štetcami neuvoľňuje vlákna ani chĺpky.

3. Praktický zásobník na uskladnenie príslušenstva a štetcov, na miešanie a vykladanie farieb. Mokrá paleta je vodotesná a vzduchotesná, vyrobená z rovnakého materiálu ako námorné nádoby na svetlice, mapy a lieky. Jej tesnenie zaručuje vodotesnosť. To predlžuje životnosť farieb a zmesí, najmä v lete, v horúcom podnebí a extrémnych podmienkach.

Tabuľka dát

Báza
Akrylové / aqua
Použitie
Štetec
Related products

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in